Halit gyémántsó 1kg

Ízületi sóoldat

Tartalom

  Nincs mellékhatása, nem lehet túladagolni és nem irritálja és szárítja a nyálkahártyát.

  idős férfiak ízületi betegségei a térd szalagjai gyulladásának okai

  Nátha, influenza, arcüreggyulladás és légúti allergia esetén érdemes alkalmazni. Bár ennek az ára a gyógyszertárban sem magas, viszont, ha a tengervizes orrsprayk árával hasonlítjuk össze jelentős összeget takaríthatunk meg, ha otthon készítjük el magunknak vagy a babának.

  ízületi sóoldat

  A szervezet víztereiben, így a vérben is ez a só-koncentráció jellemző. Azonban nincs szükség mg pontos mérlegre a mi esetünkben, a sós oldat úgy is hatásos lesz.

  ízületi sóoldat

  Elkészítéséhez 1 liter vízbe egy csapott evőkanál tengeri sót, vagy 2 dl vízbe egy mokkáskanálnyi sót tegyünk. A só ne legyen jódozott, nem feltétel ízületi sóoldat tengeri só, lehet sima konyhasó, de készülhet akár himalájai sóval is.

  ízületi sóoldat

  Víznek legjobb a desztillált víz, de alaposan felforralt ízületi sóoldat is használhatunk, csecsemőnek készülő orrcsepp esetén babavízzel is készülhet.

  Bár egyszerre nem érdemes nagy mennyiséget készíteni, a sóoldat hűvös helyen akár fél évig is tárolható. Érdemes gyógyszertárból beszerezni egy orrspray pumpa feltétet és, ha nincs otthon, egy hozzá való csavaros üveget, ez összesen Ft-os tétel ízületi sóoldat bármikor újratölthető.

  Adagolhatjuk -szintén patikában kapható- cseppentővel is.

  ízületi sóoldat ízületi fájdalom fül

  Csecsemők esetén mindkét orrlyukba két-két csepp sóoldatot kell cseppenteni, vagy egy-két fújás a spray-vel, majd perc után a megfelelő szívóeszközzel a fellazult orrváladék könnyen eltávolítható.

  Náthás időszakokban és allergia szezonban a sóoldat használata gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott, érdemes vele gargalizálni és ízületi sóoldat is, sőt átöblíteni vele az orrot, így még hatásosabb, mint orrcseppként és segít megelőzni az arcüreggyulladást. Related posts:.