sport

víztisztító és vízszűrő

 

Aktív életet élsz és sportolsz? Te tudhatod a leginkább, hogy a víz milyen fontos a jó eredmények eléréséhez. Talán már most sokat költesz vitaminokra és egyéb táplálék kiegészítőkre, ami azt jelenti, hogy többet akarsz elérni, mint mások. Mi lenne akkor, ha a napi 2-4 liter ivóvized tiszta lenne, és nem kellene az ásványvizes palackokkal bajlódnod? Most ezt a megoldást szállítjuk neked és még az íze is finomabb lesz...

 

 

Klór mentessé kell tenned.
A vizet tartalmazó ételek (levesek, szószok), valamint akár a forró, vagy hideg italok íze és zamata sokkal finomabbá tehető, ha megszűrjük a felhasznált vízből a klórt. Sajnos ez az a fertőtlenítő szer, amit a vezetékes vízhálózaton használnak azért, hogy ne alakuljanak ki járványok. A vezetékekben hasznos, de az ételeinkben felesleges és íz rontó.

Lebegőanyag el kell távolítanod.
A hosszú vezetékes rendszerből gyakran oldódnak ki különböző anyagok, amelyek a csőrendszer elhasználódásával egyre inkább nagyobb problémát okoznak. Amíg a víz hozzád ér, addig általában 24 órát tölt egy nem steril csőrendszerben. Ezt már nem tisztítják tovább, közvetlenül ebből főzöl és ebből is iszol.

 

Lehet, hogy vásárolsz most is ásványvizet, de nagy valószínűséggel nem abból főzöl. Ajánlatunk megalkotásakor azt a célt tűztük ki, hogy alacsony költséggel készíthess saját otthonodban, klór és lebegőanyag mentes ivó és főzővizet.  Ezzel jelentősen gazdaságosabb mint a vízszűrőkancsók, vagy egyéb más víztisztító berendezések. Berendezéseink használatával megszabadulsz a vezetékes vízhálózat mellékízeitől. Tiszta és szennyeződés mentes szűrőink (típustól függően) nyújtanak biztonságot a vízvezetékrendszer nemkívánatos szennyeződéseivel szemben. Így lesz igazán felfrissülés bármely ital, vagy étel.

 

Hallottál már hasonló vízszűrőkről, de aggályaid támadtak?

  1. Nagyon drága. Ezzel az ajánlatunkkal olyan kedvező áron juthatsz most hozzá egy kiváló minőségű berendezéshez, amit nem sokáig tudunk tartani. Legyél gyors és szerezd meg még most ezen a szuper áron.
  2. Nehézkes felszerelni. Ezek a vízszűrő berendezések könnyedén felszerelhető bármely standard konyhai mosogatócsapra, (akár külső, akár beleső menetes), illetve egyszerűen pult alá szerelhetőek (gépkönyv mellékelve). Kezelésük és karbantartásuk rendkívül egyszerű.
  3. Költséges a fenntartása. Ezeknek a víztisztító berendezésnek 1.-Ft/liter től indúl a szűrőbetét költsége. Lényegesen alacsonyabb, mint a vízszűrő kancsó, vagy a palackos ásványvíz. Már csak ezzel is jentős összeget spórol meg!
  4. Nem lehet hozzá kapni késöbb szűrőt. Bizony ez rengeteg víztisztító forgalmazó cégnél probléma. Részünkről 2007 óta biztosítjuk az általunk forgalmazott termékek szűrőbetét és alkatrész ellátottságát.

 

Válassz most szuper ajánlataink közül! Kiemelkedően magas (5 év) garanciánk is a biztosíték, hogy meg leszel elégedve termékeinkkel. Ezen kívűl árgaranciával biztosítjuk, hogy a legjobb áron rendelhesd meg Te is ezeket a víztisztító berendezéseket, amik hosszú távon biztosítnak neked és családodnak TISZTA ivó és főzővizet, azaz védelmet.
Szeretnéd, hogy tisztább és biztonságosabb legyen az ivó és főzővized? Ne tétlenkedj sokáig!

 

 

 

 

Webáruház készítés
shopmania.hu