Új jelszó kérése
Víztisztító kategóriák
Miért innen rendeljen?

 

 • Kíváló termékpaletta
 • Tovább fejlesztett modellek
 • Gyors szállítás
 • Jó árak
 • Folyamatos fejlesztések
 • Folyamatos ellátottság
 • Saját szervíz
 • Kiemelt garancia

2007 óta...

 

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Víztisztító berendezés

Fő kategória >Víztisztító berendezés

Víztisztító (vízszűrő) berendezés most ajándékkal!.

Fontos tisztázni a megrendelés elött, hogy milyen minőségi elvárásaink vannak a tisztított vízzel kapcsolatban.

 • Amennyiben csak a víz ízét kívánja javítani, akkor elegendő az asztali víztisztító.
 • Amennyiben többfázisú klórmentesítést és lúgosítást isz szeretne, akkor a pult alatti víztisztító a jó választás.
 • Amennyiben a legtökéletesebb, háztartási víztisztítítás az igénye, akkor csakis ozmózis víztisztító berendezéssel lesz megelégedve.
 • Ha pedig csak lúgosítani és ionizálni akarja a klórmentesített vezet, akkor válassza a lúgosító vízionizátor berendezéseinket.

 

A háztartási víztisztítás (vízszűrés) alaptermékei a következőek kategóriákba sorolva. Az egyszerű választhatóság miatt fő kategóriákba rendeztük az eltejedt víztisztító berendezéseket. Kínálatunkban az asztali víztisztító berendezésektől kezdve, a felső kategóriás, tartály nélküli, átfolyós rendszerű (nem összetévesztendő a by-pass szelepes lebutított változattal) ozmózis víztisztító berendezések is megtalálhatóak.
Kérjük figyelmesen válasszon a víztisztító berendezések közül, mert kínálatunkban eltérő szűrési minőségű berendezések vannak. Természetesen minden víztisztító termékünk kiválló minőségű, csak szűrési képességük eltérő a kategóriája jelegzetessége szerint.

 
Víztisztító berendezéseket innen!

Joggal teheti fel a kérdést, hogy miért innen rendeljen víztisztítót?
Válaszunk erre nagyon egyszerű, mert mi 2007 óta abból élünk, hogy víztisztító berendezéseket adunk át és biztosítunk mindent ahhoz, hogy tökéletesen és magas szinvonalon üzemelejenek. Talán nem véletlenül tudunk ilyen régóta a háztartási víztisztító berendezéseket forgalamzók élmezőnyébe tartozni. Ha ez nem lenne elég, akkor olvassa el, hogy mit kap automatikusan a nálunk vásárolt víztisztító berendezés mellé.

 

Cserebetét ellátottság: Fontosnak tartjuk, hogy csak olyan víztisztító berendezéseket forgalmazzunk, amellyeket folyamatosan és kiváló minőségben tudnak vásárlóink üzemeltetni és karbantartani. Ehhez kizárólag eredeti, gyári szűrőbetéteket és karbantartási anyagokat tartunk készleten. A nálunk vásárolt víztisztító berendezések mellé folyamatos cserebetét kedvezményt (15%) biztosítunk.

Alkatrész ellátottság: Nincs bosszantóbb, mint amikor valami nem működik! Ilyankor meg kell javítani és máris működik. Víztisztító berendezéseinkhez szakszervízt és gyári alakatrészeket biztosítunk, hogy minnél gyorsabban megoldódjon az esetleges probléma.

Ügyfélszolgálat: Akár a rendelés elött, akár a rendelés leadása után van szüksége segítségre, felkészült ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére és segít akár az üzembe helyezési folyamatban is.

Gyorsaság: Nem csak egy weburáházat üzemeltető próbálkozás, hanem egy nagy raktárkészlettel rendelkező vállalkozás vagyunk. Nálunk minden a háztartási víztisztításról és víztisztító berendezésekről szól! Így nem okoz problémát a 24-48 órás kiszállítási készság, vagy a személyes átvétel budapesti telephelyünkön.

 

Talán a legfontosabb érv melletünk az, mert értünk hozzá! Ez nem marketing duma, pusztán egy tény!

 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.