fogyo

víztisztító és vízszűrő

 

Állandó diéta, esetleg fogyókúra? Te sem tudod meginni a napi ajánlott ivóvíz adagodat? Néha csalsz, és inkább üdítőkel próbálod helyettesíteni a vizet? Hát igen, a vezetékes csapvíz íze nem a legjobb. Most finomabbá teheted szuper ajánlatainkkal, így nem lesz nagy probléma a napi ivóvíz ivást betartani. Finom vízből, finom diétás és fogyasztó italokat is készíthetsz, ami nagyban megkönnyíti számodra a céljaid elérését…

 

 

Klór mentessé kell tenned.
A vizet tartalmazó ételek (levesek, szószok), valamint akár a forró, vagy hideg italok íze és zamata sokkal finomabbá tehető, ha megszűrjük a felhasznált vízből a klórt. Sajnos ez az a fertőtlenítő szer, amit a vezetékes vízhálózaton használnak azért, hogy ne alakuljanak ki járványok. A vezetékekben hasznos, de az ételeinkben felesleges és íz rontó.

Lebegőanyag el kell távolítanod.
A hosszú vezetékes rendszerből gyakran oldódnak ki különböző anyagok, amelyek a csőrendszer elhasználódásával egyre inkább nagyobb problémát okoznak. Amíg a víz hozzád ér, addig általában 24 órát tölt egy nem steril csőrendszerben. Ezt már nem tisztítják tovább, közvetlenül ebből főzöl és ebből is iszol.

 

Lehet, hogy vásárolsz most is ásványvizet, de nagy valószínűséggel nem abból főzöl. Ajánlatunk megalkotásakor azt a célt tűztük ki, hogy alacsony költséggel készíthess saját otthonodban, klór és lebegőanyag mentes ivó és főzővizet.  Ezzel jelentősen gazdaságosabb mint a vízszűrőkancsók, vagy egyéb más víztisztító berendezések. Berendezéseink használatával megszabadulsz a vezetékes vízhálózat mellékízeitől. Tiszta és szennyeződés mentes szűrőink (típustól függően) nyújtanak biztonságot a vízvezetékrendszer nemkívánatos szennyeződéseivel szemben. Így lesz igazán felfrissülés bármely ital, vagy étel.

 

Hallottál már hasonló vízszűrőkről, de aggályaid támadtak?

  1. Nagyon drága. Ezzel az ajánlatunkkal olyan kedvező áron juthatsz most hozzá egy kiváló minőségű berendezéshez, amit nem sokáig tudunk tartani. Legyél gyors és szerezd meg még most ezen a szuper áron.
  2. Nehézkes felszerelni. Ezek a vízszűrő berendezések könnyedén felszerelhető bármely standard konyhai mosogatócsapra, (akár külső, akár beleső menetes), illetve egyszerűen pult alá szerelhetőek (gépkönyv mellékelve). Kezelésük és karbantartásuk rendkívül egyszerű.
  3. Költséges a fenntartása. Ezeknek a víztisztító berendezésnek 1.-Ft/liter től indúl a szűrőbetét költsége. Lényegesen alacsonyabb, mint a vízszűrő kancsó, vagy a palackos ásványvíz. Már csak ezzel is jentős összeget spórol meg!
  4. Nem lehet hozzá kapni késöbb szűrőt. Bizony ez rengeteg víztisztító forgalmazó cégnél probléma. Részünkről 2007 óta biztosítjuk az általunk forgalmazott termékek szűrőbetét és alkatrész ellátottságát.

 

Válassz most szuper ajánlataink közül! Kiemelkedően magas (5 év) garanciánk is a biztosíték, hogy meg leszel elégedve termékeinkkel. Ezen kívűl árgaranciával biztosítjuk, hogy a legjobb áron rendelhesd meg Te is ezeket a víztisztító berendezéseket, amik hosszú távon biztosítnak neked és családodnak TISZTA ivó és főzővizet, azaz védelmet.
Szeretnéd, hogy tisztább és biztonságosabb legyen az ivó és főzővized? Ne tétlenkedj sokáig!

 

 

 

 

Webáruház készítés
shopmania.hu