Bokaízületi gyulladás - Egészség | Femina

Bokaízületek gyulladása, Mit tehetünk a bokaízület gyulladása ellen?

Tartalom

  Boka szalag sérülés, boka ízületi instabilitás 2.

  Főoldal » Az orvos válaszol » Dr. Farkas Judit » Bokaízületi gyulladás Kérdés:  30 éves nő vagyok.

  a karok és a lábak ízületeinek fájdalomkezelése a térd meniszciáinak sérülése

  A műtétet elvetettük, mondván, jobb, ha természetes úton gyógyul meg. Orvostól orvosig jártam, mire az bokaízületek gyulladása az orvos ránézésre azt mondta, hogy ez ízületibelhártya-gyulladás, amit részben a törött boka bokaízületek gyulladása, részben a túlzásba vitt sportolás, pihentessem. Ennek immár fél éve, azóta Aflamint szedek rá szintén orvosi javaslatra, és gumiharisnyát hordok angiológia vizsgálaton is voltam, ott kaptamsportolni nem igazán tudok, mert fájdalmat okoz és bedagad a bokám.

  fáj a jobb láb középső lábujja ízülete

  Azóta gyakorlatilag csak sportcipőt tudok hordani, a bokadagadásom sokszor a vádlim közepéig terjed és a lábfejem feléig. Miután 6 orvos azt mondta, hogy ez egy állandósult állapot, segíteni nem tudnak, életem végéig élhetek gyulladáscsökkentőkön és úszáson és kerékpározáson kívül ne is álmodjak más sportról, esetleg Önnek van ötlete arra, hogy hogyan lehetne orvosolni a betegséget?

  Lehet pl. Szeretnék újra normális életet élni, kirándulni, sportolni és újra nőnek érezni magam azáltal, hogy nem otromba sportcipőket hordok, hanem akár csizmát, amivel jelenleg nem csak a sarka miatt van problémám, hanem, hogy a dagadás miatt a zipzárt sem tudom felhúzni.

  cikk artrózis kezelése hogyan lehet felismerni a kéz artritiszét

  Segítségét előre is köszönöm! Farkas Judit ;19 februári    InforMed Válasz:  Látatlanban nekem sincs ötletem, de különösnek tűnik, hogy bokatörése után 4 évvel, két évnyi aktív sportolást követően váll sérülés sport ki pihentetésre, gyógyszeres kezelésre nem szűnő fájdalmas duzzanat.

  Mindenesetre ezt jelen állapotában nem megszokni, hanem kezelni kell, hogy ne legyen állandósult állapot. Kapcsolódó cikkek a Lábszár, boka, láb sérülések és elváltozások rovatban olvashatók.

  fájó ízületek húzza a lábát ízületi fájdalom köhögés