Fordított ozmózis víztisztító CLASSIC SUPER

-13%
Fordított ozmózis víztisztító CLASSIC SUPER

A legtöbbet eladott ozmózis víztisztító modellünk!
Ez az ozmózis víztisztító valóban egy klasszikus modell. A bele való szűrőbetétek általánosak (10") tehát szinte bármelyik vízszűrő betéttel kompatibilis. A csatlakozások mérete 1/4"-ami szintén standard méret a háztartási víztisztításban. Az előszűrőbetétek szűrőházban helyezkednek el. Ez a háromfázisos előszűrés megszokott az ozmózis víztisztító berendezéseknél. Ez biztosítja az emelt kapacitású (80GPD=320 liter/nap) membránnak. A berendezéshet 12 literes víztartály párosúl, amibe puffereli a már megtisztíott ivóvizet, így a csapolási sebesség 1,4 liter/perctől indúl, ami a víztartály ürülésével egyenesen arányosan folyamatosan csökken. 

FONTOS! Ez az ozmózis víztisztító 3,5 BAR vezetékes víznyomástól működik optimálisan. Ha a víznyomás nem éri el ezt az értéket, akkor ennek a berendezésnek a nyomásrásegítő motoros változatás kell választani. ITT TALÁLOD!

68 580 Ft
Akció: 59 990 Ft
Kezdete: 2018.03.21   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Mennyiségi kedvezmény
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A tartályos ozmózis víztisztító berendezések alap gépe!

 

Egy stabil fémvázra építették fel a szűrőpoharakat dupla „O” gyűrűs kivitelben a biztonságosabb tömítésért (függőleges előszűrők) amiben az előszűrők kapnak helyet. Vízszintesen helyezkedik el a ozmózis membrán ház amibe a beüzemelés alatt helyezzük majd bele az ozmózis membránt. Ezek után pedig az ötödik és egyben utolsó szűrőegység következik, ami egy aktív szén utószűrő, ami a víztartályból visszaáramló vizet látja el egy „biztonsági” vízszűréssel.

Ez a tartályos ozmózis víztisztító is 12 literes víztartállyal (puffer tartály) rendelkezik, ami ideális maximum 8 fős háztartások esetében is. Ez a pufferelt (eltárolt) vízmennyiség elegendő a folyamatos ivóvíztisztítás mellet arra is, hogy egészséges főzővízzel készítsük el ételeinket és italainkat.

Az ozmózis víztisztító berendezéssel szűrt víz nem desztillált víz. A desztillálási eljárás merőben más, mint egy keskeny résméreten (0,0001 mikron) átpréselt víz. Ebben a tisztított vízben is van ásványi anyag minimálisan (TDS érték) ami 10-20 mg/liter érték között mozog. Ez a szűrési résméret pedig azért szükséges, hogy Ön a legnagyobb biztonságot kaphassa, amit csak egy víztisztító berendezés képes adni.
Ha mégis szeretné, hogy a tisztított vízben legyenek ásványi anyagok (ami a víz ízéhez kétségtelenül hozzátesz), akkor válassza PurePro 106-os ozmózis víztisztító modellünket, amiben már alapból helyet kap egy ásványi anyag visszasózó (visszapótló) egység.

 

Amire figyelnie kell! Ennek a berendezésnek a működéséhez minimum 3BAR vezetékes víznyomás szükséges stabilan. Amennyiben ez nem áll rendelkezésre, akkor mindenképpen nyomásrásegítős ozmózis víztisztító modellt kell választania. Ennél a modellnél a PurePro 105P a nyomásrásegítős változat.

Amiről tudnia kell! Ozmózis víztisztító berendezéseink a kiváló szűrési technikájuknak köszönhetően, folyamatosan (a víztisztítási szakaszban) öblítik ki magukból a szennyeződéseket, amiktől megkímélik Önt és családját. Tehát nem tartják magukban és nem azon keresztül vezetik azt a vizet, amit később megisznak, hanem gyorsan kimossa megából. Ez a prémium vízszűrési és vízbiztonsági képesség viszont technikai víz képződését teszi szükségessé, hogy ki tudja magából mosni a nem kívánatos szennyeződéseket. Csak ezzel a módszerrel garantálhatjuk Önnek a legjobb minőségű ivóvizet, amit csak háztartásában kaphat. 

 

A háztartási RO (fordított ozmózis) víztisztító standard jellemzői:

 

A tisztítórész 5 lépcsője

1. lépcső/ 5 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs, átlátszó -UV-szűrős- szűrőházzal)
2. lépcső/ aktívszén (GAC) előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőházzal)
3. lépcső/ 1 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőházzal)
4. lépcső/ RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 80 GPD=Gallon/Nap)
5. lépcső/ aktívszén utószűrő házban

Az 5 lépcsős tisztítórész tartókonzolja fémből(!) készül, a stabil rögzítés végett.

A tartály: 12 literes, anyaga fém, belül speciális teflon bevonattal (!) (NSF és CE minősítések).

Megengedett hálózati víznyomás: 3-7 bar. (Ha önnél ennél alacsonyabb a hálózati víznyomás értéke, akkor a Ozmózis víztisztító berendezés CLASSIC PUMP nyomásfokozóval ellátott RO víztisztító berendezést javasoljuk választani.)

Garanciák: 2 év teljeskörű és 10 év vízminőség* garanciával árusítjuk a víztisztító berendezést. (* Azt jelenti, hogy amennyiben a víztisztító berendezésbe 700 mg/liter, vagy az alatti oldott anyag tartalmú víz áramlik be, akkor garantáljuk, hogy a tiszta víz oldott anyagtartalma 100 mg/liter alatt lesz, ami már kifejezetten segíti testünk méregtelenítését.)

A háztartási RO víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza: 1 db 5 lépcsős tisztító rész szűrőbetétekkel, 1 db tartály, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges szerelékek (lásd képen) és 1 db szűrőház kulcs, továbbá részletes, magyar nyelvű Gépkönyv. (Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!)

Az ozmózis víztisztító berendezés fenntartási költségei a következőek:

 

  • Szűrőbetét SZETT4 (évente). Ez nagyban a bemeneti víz minőségétől és a felhasznált víz mennyiségétől függ. Amennyiben nagyobb vízfelhasználást szeretnénk, illetve az átlagosnál szennyezettebb a vezetékes víz, akkor szükség lehet féléves szűrőbetét cserére is (SZETT3).
  • Ozmózis membrán (2-3) évente. Ez is bemeneti víz minőségétől és felhasznált víz mennyiségétől függ, de nagymértékben már attól is, hogy az előző pontban található előszűrő betéteket milyen rendszeresen cseréltük le. Hiszen az előszűrők tulajdonképpen az ozmózis membrán védelmét hivatottak szolgálni.

 

Minősítések: CE, WHO, NSF, WQA, FDA.,ÁNTSZ, OTH

 

 

 

 

Ozmózis víztisztító berendezéseineket csak SUPER kivitelben értékesítjük, ezzel a kategoriájában a legjobb szolgáltatást kináljuk. Ez két dolgot jelent a berendezéseinket használók számára.

  1. Emelt kapacitású ozmózis membránnal csomagoljuk, ami hatékonyabb működést tesz lehetővé. Kevesebb selejtvíz, gyorsabb tartálytöltődés mellet.
  2. 5 év garanciát biztosítunk, ami sokkal nagyobb biztonságot eredményez. Ezzel a legtöbb garanciális ellátást biztosítjuk az ozmózis víztisztító berendezéseknél.
  3. Kiváló minőségű LUXURY csaptelep van a csomagban, amit egyszerübben csatlakoztathat a víztisztító berendezéshez.

 

 

A PurePro RO-105 háztartási RO víztisztító méretei
Az 5 lépcsős tisztító rész
- magassága 45 cm
- szélessége 37 cm
- mélysége 20 cm
A 12 literes tartály
- magassága 43 cm
- átmérője 28 cm
Kapacitás 120-200 liter/nap (a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).
A tiszta víz csaptelep FC101 (kerámiabetétes, krómozott fém, modern).
RO víztisztító tömege összesen 12 kg.

 

 

 

Mennyiségi kedvezmény
MennyiségKedvezményTermék ára
1 db vagy több kevesebb mint 2 db - 59 990 Ft/db
2 db vagy több kevesebb mint 3 db 10 % 53 991 Ft/db
3 db vagy több kevesebb mint 4 db 15 % 50 992 Ft/db
4 db vagy több kevesebb mint 5 db 18 % 49 192 Ft/db
5 db vagy több kevesebb mint 6 db 20 % 47 992 Ft/db
6 db vagy több kevesebb mint 10 db 22 % 46 792 Ft/db
10 db vagy több   25 % 44 993 Ft/db
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
PI284303
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu