Egy térdsérülés ősszel: a kezelés következményei

Térdkárosodás ősszel

Fehér Zoltánt megviseli a sok sérülés KG Hirdetés Hirdetés Az idei bajnokságban mindössze háromszor lépett pályára kezdőként a Haladásban a csapat korábbi alapembere, Fehér Zoltán.

A tünetek, a kárt a térd Kupa

A 34 éves belsővédő térdsérülés miatt térdkárosodás ősszel nyolcadik fordulóban, szeptember közepén játszott térdkárosodás ősszel az ősszel, de másfél héttel ezelőtt, egy kupameccsen ismét kiújult a sérülése. A rutinos hátvéd egy gyulladáscsökkentő injekció után térhet vissza ismét a Haladásba, reményei szerint még idén. Támogatom - A Videoton elleni kupavisszavágón megint megfájdult a térdem — kezdte a Rangadó.

Valószínűleg a terheléstől gyulladt be.

NB II. 2019/2020

Egy injekciót fogok kapni, ami csökkenti gyulladást. Ezt várom, és akkor reményeim szerint újra tudok edzeni. Jó lenne minél hamarabb megkapni térdkárosodás ősszel ősszel injekciót, és ha lemenne a gyulladás, akkor pár napon belül visszatérhetnék a pályára. A rutinos védő még ebben a naptári évben szeretne visszatérni a pályára, mert már nagyon nehezen viseli a sérülésekkel teli időszakot.

Nagyon rosszul viselem most már ezt azt időszakot. Kapásból sérülten kezdtem a félszezont.

Szponzorált tartalom

A felépülésem után elkezdtem végre játszani is, nagyon hiányzott már a játék. Most újra heteket kell kihagynom, úgyhogy eléggé megvisel ez a dolog.

Nem is tudok már mit mondani, az egész őszi szezonom arra megy rá, hogy sérülésből próbálok visszatérni. Sajnos, ez térdkárosodás ősszel egy ilyen időszak, de nagyon remélem, hogy az injekció után még idén tudok teljes értékű munkát végezni. Fehér Zoltán nehezen viseli, hogy nem tud játszani Vágvölgyi Bálint A Fehér Zoltán szerint azonban nincs nagy gond a zöld-fehéreknél.

térdkárosodás ősszel

Azt gondolom, hogy a játékunkkal nem volt gond, főleg Pakson. Szerintem a szerencse sem volt velünk ezen a két meccsen, de minden csapat életében vannak ilyen mérkőzések és ilyen időszakok.

térdkárosodás ősszel aki kezeli az ízületeket és a gerincét

Fel fogunk ebből állni, erős keretünk van, a játékosok között semmiféle feszültség nincs, úgyhogy együtt ki fog lépni ebből a csapat. Reményeink szerint már most szerdán — mondta Fehér Zoltán.

Milyen kár, hogy a térdízület alakulhat ki bukása után?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem nyugat.

térdkárosodás ősszel

Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!